THY ile Malindo Air arasında anlaşma

03.10.2017 15:17

Türk Hava Yolları (THY) ile Malezya merkezli Malindo Air kod paylaşım anlaşmasına imza attı.

Yeni pazarlara için fırsat oluşturmak ve yolculara daha iyi bir imkan sunabilmek adına THY ile Malindo Air arasında kod paylaşım anlaşması imzalandı.

Anlaşma sonucunda yolculara daha konforlu seyahat olanakları ve Malezya iç hatları ve Güney Doğu Asya noktalarına kesintisiz seyahat tanınacak.

Anlaşma kapsamında, THY kendi havayolu kodu ve sefer numarası ile Malindo Air’ın Kuala Lumpur üzerinden Denpasar (Endonezya), Perth (Avustralya), Langkawi (Malezya), Penang (Malezya), Kuching (Malezya) ve Kota Kinabalu (Malezya) seferlerinde bilet satışı yapacak. Malindo Air ise aynı şekilde Kuala Lumpur-İstanbul hattının yanı sıra İstanbul-Londra/Amsterdam/Viyana/Frankfurt/Kopenhag parkurları üzerinde de bilet satışı yapabilecek.

THY Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Ekşi, "Türk Hava Yolları ile Malindo Air arasında 2016 yılından bu yana sürmekte olan verimli işbirliğinden son derece memnunuz. Mevcut işbirliğinin, yolcularımıza daha fazla noktaya, daha esnek koşullarda seyahat etme olanağı sağlayacak biçimde geliştirilmesinin her iki havayolu içinde büyük değer oluşturacağına inanıyoruz" dedi.